Silberpfeil proteina capsule (sageata argintie)

Silberpfeil proteina capsule (sageata argintie)

75,00 lei

75,00 lei

Add to cart
Buy Now
SKU: KL5 Categories:

Silberpfeil capsule cu proteina, vitamine, minerale si oligoelemente.

Un preparat usor digerabil din proteine animale care ajuta la recuperarea rapida a porumbeilor epuizati si ajuta organismul porumbeilor tineri in perioada cresterii. Proteinele cu lant scurt sunt ingredientele de baza ale acestui produs.

Contine proteine animale care in urma unor procese tehnologice devin digerabile si cu actiune biologica notabila. Datorita absortie foarte bune sunt ideale pentru nutritie si sunt mai bune decat proteinele obtinute din cereale. 10 grame proteine cu lant scurt pot inlocui proteina digerabila din aproape 60 grame de alune.

METIONINA este un aminoacid vital (esențial) care conține sulf. Are calități detoxifiante și are un rol important în purificarea organismului, în special a ficatului.

Administrare: 1-2 capsule per porumbel, 1-2 zile consecutiv, in functie de gradul de epuizare al acestuia

Recomandare: pentru cresterea rapida a aportului de proteine la sosirea porumbeilor din concursurile dure se vor administra 1- 2 capsule per porumbel, in functie de etapa. Suplimentar se pot administra 1-2 capsule porumbeilor care ajung foarte epuizati din concursuri, pentru o refacere rapida.

Prezentare: Blister 45 capsule

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Silberpfeil proteina capsule (sageata argintie)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *