GeNies 400g

GeNies 400g

90,00 lei

90,00 lei

Add to cart
Buy Now

GeNies pulbere de proteina, conține toți aminoacizii esențiali importanți și este utila pentru adăugarea de substanțe active metabolic – vitamine și oligoelemente – astfel îmbunătățind rata de conversie a furajelor. GeNies ajuta la dezvoltarea și creșterea porumbeilor tineri și ar trebui să fie administrată în mod regulat porumbeilor de reproducție.

Instructiuni de utilizare:

GeNies trebuie administrată o data la fiecare 2 – 3 zile. Porumbeii de reproducție și tinerii primesc 5-10 g per litru de apă sau 10-20 g per kg de furaj. În perioadele de metabolism deosebit de activ (hrănirea puilor, năpârlirea principală), doza poate fi de până la 15 g per litru de apă sau 30 g per kg de furaj. Dacă soluția se administrează în apa de băut, aceasta trebuie preparată proaspăt la fiecare masă, iar adapatorile curățate temeinic.

La sosirea din concurs, GeNies trebuie administrată 5-10 g per litru de apă sau 10-20 g per kg de furaj, 1-2 zile, in functie de dificultatea concursului, pentru refacerea masei musculare.

Compozitie: colagen hidrolizat de origine animala, dextroza.

Componente analitice: proteină brută 50%, fibre brute 1%, grăsime brută 1%, cenușă brută 6%, sodiu 0,3%, metionină (Metionina) 0,7%, lizină 1,6%.

Datorită conținutului mai mare de vitamine, aceast produs se va administra doar până la 5% din rația totală de hrana.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GeNies 400g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *